Pakket privé-verzekeringen

Via het Medewerkers Arrangement krijgt u extra kortingen op privéverzekeringen en overige diensten van Meeùs.

Om online de premie te berekenen of om een offerte aan te vragen maakt u gebruik van de collectiviteitcode van de universiteit: 10016.

Privéverzekeringen

De dekkingen binnen het Meeùs pakket zijn op alle privéverzekeringen (auto, woonhuis, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, reis, pleziervaartuigen, caravan) marktconform en prima te noemen. Door al deze verzekeringen in 1 pakket te sluiten heeft u geen dubbele dekkingen en betaalt u dus niet te veel; ook krijgt u kortingen – hoe meer verzekeringen in het pakket, des te lagere premie u betaalt.

Bij ontvangst van de offerte zitten de voorwaarden erbij en kunt u deze eventueel met uw eigen voorwaarden vergelijken. Ook hierin wil Meeùs u graag helpen. Heeft u vragen, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen met Meeùs (telefoonnummer 071 56 85 500). 

Daarnaast is het goed om te weten dat Meeùs kantoren dichtbij in de regio heeft zodat u, naast bellen, altijd even kunt binnenlopen voor een mondelinge toelichting.

Voor uw gemak heeft Meeùs de mogelijkheid om eerst zelf het aanbod te bekijken en te vergelijken. U kunt zelf digitaal de premie berekenen, een offerte aanvragen en informatie vinden over hypotheken en makelaardij. Meer informatie vindt u op de website van Meeùs.

Laatst Gewijzigd: 25-05-2016