Wegwijs (nieuwe) medewerker

Introductiedag nieuwe medewerkers

Van harte welkom bij de Universiteit Leiden! U maakt nu deel uit van de oudste universiteit van Nederland. We nodigen u graag uit voor de eerstvolgende introductiebijeenkomst op 6 april 2017.


International Servicedesk (ISD)

Toetredende wetenschappelijke medewerkers (en hun gezinsleden) met een niet-EU/EER nationaliteit kunnen voor hun aanvraag van visa en verblijfsvergunningen terecht bij de International Servicedesk (ISD).


Arbeidsvoorwaarden

De Universiteit Leiden biedt medewerkers een aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden pakket waaronder een vakantie-uitkering van 8% en een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%. Daarnaast is het bijvoorbeeld mogelijk om via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden te kiezen voor arbeidsvoorwaarden op ‘maat’. Hier vindt u een overzicht van de arbeidsvoorwaarden die voor u, als (nieuwe) medewerker, interessant kunnen zijn.


Self Service

Self Service is een systeem dat u kunt gebruiken voor: het digitaal aangeven van uw keuzes binnen het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden, alsook het digitaal aanvragen en registreren van verlof.


ICT op de thuiswerkplek

Ook vanuit huis heeft u toegang tot uw e-mail en werkbestanden. Als medewerker van de universiteit kunt u ook voordeliger software kopen.


Loopbaan en ontwikkeling

De universiteit vindt het belangrijk dat medewerkers zich ontwikkelen. Dat u meegroeit in uw werk en in de richting van uw (volgende) functie. Daarom steunen we ontwikkeling en beweging en kijken we samen met u naar de toekomst. Ontwikkeling is ook onderdeel van de cao , artikel 6.9. In de cao zijn afspraken gemaakt over ontwikkeldagen voor medewerkers.


Expat Centre Leiden

Het Expat Centre Leiden is een informatiecentrum voor de vele buitenlandse kenniswerkers die in Leiden en omgeving wonen en werken.