Actueel

Nooit meer slapen tijdens college

Hoe win je de aandacht van studenten in competitie met digitale verlokkingen als Facebook? Welke vaardigheden zijn nodig in de snel veranderende wereld? Op 23 november gingen docenten in conclaaf op een congres over innovatief onderwijs.


Zes nieuwe fellows Teachers' Academy

Leiden University Teachers’ Academy krijgt zes nieuwe fellows. Zij krijgen geld om hun eigen project te starten, dat bijdraagt aan de onderwijsvernieuwing van de Universiteit Leiden.


Leiden University Teachers' Academy

De kwaliteiten van onze beste docenten zichtbaar maken, deze verder ontwikkelen en universiteitsbreed benutten. Dat is het doel van de Teachers’ Academy, die de Universiteit Leiden in oktober 2014 heeft ingesteld. De Leiden University Teachers’ Academy wordt gevormd door 20 Teaching fellows, die ieder een passie voor onderwijs hebben.


Website Leiden Teachers' Academy geactualiseerd

De website van Leiden Teachers' Academy is gecompleteerd en geactualiseerd: alle Fellows van de Academy zijn er te vinden met hun projecten. In het verslag van de onderwijsconferentie in november, zijn de powerpoints van de lezing van Henk Procee en de workshop Academisch schrijven toegevoegd.