P&O Nieuws 9 februari 2016

Jaaropgave loonbelasting 2015 beschikbaar in Self Service

De jaaropgave loonbelasting 2015 is vanaf vandaag beschikbaar in Self Service. U krijgt geen exemplaar van de jaaropgave thuisgestuurd. Alleen als u géén toegang heeft tot Self Service, krijgt u een jaaropgave per post op uw huisadres.

Printbare versie
U vindt uw Jaaropgave 2015 in Self Service onder het kopje 'Jaaropgave loonbelasting'. U kunt deze jaaropgave desgewenst printen.

Toegang tot Self Service
Self Service kan alleen worden opgestart vanaf de universitaire werkplek. De Self Service portal kan vanaf een andere locatie bereikt worden via de Remote Werkplek


Meld u aan voor de training Interculturele Communicatie

HRM Opleidingen verzorgt op 17 maart a.s. de training Interculturele communicatie. Voor deze training kunt u zich nog aanmelden.

De universitaire wereld is steeds meer een internationale gemeenschap. Voor wetenschappers is dat intussen vanzelfsprekend, maar ook het ondersteunend personeel krijgt vaker te maken met verschillende nationaliteiten, culturen, achtergronden en geaardheid. De universiteit heeft daarom beleid ontwikkeld op het gebied van diversiteit en inclusiviteit.
Doelstelling van de training is het verkrijgen van inzicht in de totstandkoming van culturele synergie en hoe dit toe te passen in situaties van interculturele communicatie.

Zie ook
Het volledige overzicht van HRM Opleidingen

Laatst Gewijzigd: 09-02-2016